broddeltherapie

broddeltherapie

Alles over BRODDELEN

Met deze BLOG willen we alles maar dan ook alles weergeven over het fenomeen BRODDELEN.

Broddelgroep Vlaanderen is een feit

GezondheidPosted by Gert Reunes 09 Sep, 2012 14:37:11

Dankzij VZW Belangengroep stotterende mensen is er nu ook een Spreekgroep voor mensen die broddelen. Op deze avonden komen lotgenoten bij elkaar waar men kan praten over het broddelen. Het ondersteunende effect van lotgenoten kan motiverend en helend werken.

De deelnemer kan dankzij het groepseffect meer inzicht verwerven in de problematiek en zal dan ook met meer moed en doorzettingsvermogen werken aan zijn/haar spreken. Hierdoor zal de omgeving van de broddelende mens positiever reageren op mondelingen interacties. Deze verlopen op een steeds betere kwalitatieve verstaanbare manier.

De oefengroep is niet zomaar een KLAAG groepje waar mensen elkaar versterken in het negatieve... integendeel de groep is een voorbeeld voor het individu waar het individu ook een voorbeeld kan zijn voor de groep.

Op deze oefengroepen zijn steeds professionele therapeuten aanwezig die kunnen bijsturen in dien nodig of juiste info kunnen verstrekken bij moeilijke vragen.

Wij zijn daarom ook fier dat de groep een pluspunt is in de professionele aanpak van het broddelen. De professionele wereld gaat hand in hand met de ervaringsdeskundigen ter verbetering van de aanpak van het broddelen.